İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki kadın, evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Genç kadının cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olay, Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Evrenseki turizm bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cansu Karcı’dan (26) haber alınamaması üzerine, ihbarla Ilıca Mahallesi’ndeki Karcı’nın evine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, genç kadının banyoda hareketsiz yattığını gördü. Sağlık ekipleri, Karcı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Cansu Karcı’nın cansız bedeni, cumhuriyet savcısı, adli tabip ve olay yeri inceleme ekibinin incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
Aşk ve sevgiye duyduğunuz özlem boşvermişlikle neden böyle oldu çizgisinin ortasında kalmış olabilir.
Devamıİletişiminiz oldukça sıcak olabilir. Herkesi koruma içgüdüsü ile yaklaşabilirsiniz.
DevamıSevginizi paylaşmak isteyebilir fakat yanlış anlaşılmaktan da endişe duyuyor olabilirsiniz.
DevamıGünlük rutin işlerinizi yoluna koymak için her zamankinden daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.
DevamıGeçmişi bırakmanız gerektiğinin farkına vararak artık yeni bir başlangıca adım atmalısınız.
DevamıVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.