İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Antalya’da etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları meydana geldi. İtfaiye ekipleri teyakkuza geçerken, göle dönen bölgelerde mahsur kalan araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı.
Dün Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Antalya için kuvvetli sağanak uyarısının ardından bugün kentte hayat adeta felç oldu. Gündüz saatlerinde hafif yağan yağmur öğleden sonra etkisini arttırarak yerini sağanağa bıraktı. Aşırı yağış nedeniyle kentin cadde ve sokakları adeta göle döndü. Konyaaltı ilçesi Gürsü ve Liman mahallelerinde çok sayıda araç arızalanırken, sürücüler araçları içerisinde kurtarılmayı bekledi. İhbarları değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarabilmek için kent genelinde teyakkuza geçti. Su içerisinde arızalan araçları kurtarmak için uzun süre uğraş verildi. Su yüksekliğinin 1 metreyi bulduğu bölgedeki araçlar, çekici yardımıyla kurtarıldı.
Ortaklı işlerinizde bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sonucu kestiremiyor olmak moralinizi bozmasın.
DevamıUzun süredir içinizde tuttuğunuz bazı cümleler varsa sakin ve makul bir dille onları azat edebilirsiniz.
DevamıSuçladığınız kişi çözümü getirecek kişiyle aynı olduğu için bu konuda fazla yüklenmemelisiniz.
Devamıİş yapacağınız konuyla ilgili bir karar aşamasında iseniz ileriyi düşünerek sonuca varmalısınız.
DevamıYeni bir kazanç ve yeni bir iş sizi büyütecektir. Hedeflerinizi doğru belirleyin.
DevamıVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.