İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Antalya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesiyle sahillerde hareketlilik yaşanmaya başladı.
Turizmin başkenti olarak nitelendirilen Antalya’da, haftanın ilk gününde güneş yüzünü gösterdi. Kentte hava sıcaklığı 19, deniz suyu sıcaklığı ise 20 dereceyi buldu. Güzel havayı değerlendirmek isteyenler deniz kenarlarına gitmeyi tercih etti. Antalyalılar ve turistler, öğlen saatlerinden itibaren Konyaaltı, Sarısu ve Lara plajlarında yoğunluk oluşturmaya başladı. Sahillerde güneşlenenler zaman zaman denize girerek eğlenceli zaman geçirdi. Bazı kişiler sahil bandında yürüyüş ve spor yaparken bazıları da bisiklete binmeyi ve balık tutmayı tercih etti. Sahillerde devriye gezen polis ekipleri, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.
Kaynak: AA
Korkularınız sevginizi yaşamanıza engel oluyorsa bu sevgi size zarar vermeye başlayacaktır.
DevamıHayallerinize doğru adım atarken duygularınızı destekçiniz olarak kullanıyorsunuz.
DevamıBir girişimcilik atağı yapma düşüncesi ve hazırladığınız projeler gününüzü tamamen doldurabilir.
DevamıKendinizi yetersiz gördüğünüz alanlarda yeni bilgiler edinmek için çaba harcayabilirsiniz.
DevamıVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.